Indítunk egy Affiliate Programot!

Üdvözöllek, kedves partnerünk! Nagy örömmel jelentjük be, hogy indítunk egy új Ajánlói Programot, amelynek keretein belül lehetőséged lesz partnerünk lenni és jutalékot keresni.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk bemutatni neked a részleteket és elárulni, hogyan lehet részt venni a programban.

Mi az Affiliate Program?

Az Affiliate Program egy olyan lehetőség, amelyben te, mint lakberendező, burkoló szakember vagy kivitelező, partnerünk lehetnél. Azért hoztuk létre ezt a programot, hogy megháláljuk az ügyfelek által történő ajánlásokat és segítsünk neked is jutalékot keresni. Egyszerűen fogalmazva: ajánld webáruházunkat az ügyfeleidnek, és amikor ők vásárolnak tőlünk, te is részesülni fogsz a bevételből.

Miért érdemes csatlakozni?

Az Affiliate Programunk számos előnnyel jár. Elsőként megkapod a saját személyes ajánló linkedet, amelyet bármikor megoszthatsz az ügyfeleiddel. Ezáltal könnyedén nyomon követheted az ajánlásaidat és a jutalékaidat is a weboldalunkon keresztül. Ráadásul, minél több ügyfelet sikerül hozzád irányítanod, annál nagyobb lesz a jutalékod.

Hogyan működik az Affiliate Program?

Az Affiliate Programunk rendkívül egyszerű és átlátható. Először is, regisztrálnod kell a programba, hogy partnerünk lehess. Ezután megkapod a személyes ajánló linkedet, amit használhatsz az ügyfeleknek történő ajánlásokhoz. Amikor valaki a linkeden keresztül látogat el webáruházunkba és vásárol, te automatikusan részesülni fogsz a vásárlásból származó jutalékban.

Hogyan lehet csatlakozni?

Ahhoz, hogy csatlakozhass az Affiliate Programunkhoz, egyszerűen regisztrálnod kell a weboldalunkon. A regisztráció során megadhatod az alapvető információidat és létrehozhatod a saját fiókodat. Ezután már csak be kell jelentkezned, és megtalálod a személyes ajánló linkedet a felületen.

Mi történik a jutalékkal?

A jutalékodat könnyedén nyomon követheted a weboldalunkon található felületen. Ott láthatod, hogy mennyi jutalékot kaptál az ajánlásaidból, és mikor kerül kifizetésre. A jutalékot banki átutalással vagy más megfelelő fizetési móddal fogjuk kifizetni neked.

Záró gondolatok

Reméljük, hogy elnyerte tetszésedet az Affiliate Programunk és úgy gondolod, hogy érdemes csatlakoznod hozzánk. Ha bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Várjuk szeretettel az új partnereket és kívánjuk, hogy sikeresen részt vegyél ebben az izgalmas lehetőségben!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok